Staff Assigned: Tim AllSky-340M gives noise instead of an image

Discussion in 'Specialty Cameras (ST-I, SG-4, AllSky)' started by Shai Kaspi, Dec 3, 2019 at 11:11 AM.

  1. Shai Kaspi

    Shai Kaspi Standard User

    Joined:
    Nov 19, 2014
    Messages:
    5
    Hi,

    Our AllSky-340M camera is working every night for more than a year. Last night it stopped working (this happens rom time to time) and after a power recycle it does not give images any more but only an image with a pattern as in the attached image. We checked and unplugged/plugged all connections (power, serial cable) but noting helps. Though, the pattern seems to be sensitive to light, i.e., during the day the number of counts is higher than during the night.
    Can anyone help?

    Thanks
    Shai
     

    Attached Files:

  2. Colin Haig

    Colin Haig Staff Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    2,474
    I'll ask my colleague @Tim to take a look at this and get back to you.
     
  3. Tim

    Tim Staff Member

    Joined:
    Sep 25, 2014
    Messages:
    1,626
    You should contact @Bill Lynch as it looks like it will need to be sent in for service.

    ------------
    Bill Lynch – SBIG Service & Repair Center
    3769 Constellation Road, Unit D
    Lompoc, CA 93436
    Bill Lynch – bill at sbig dot com
    Phone: (805) 308-6979

    Note: Please contact our authorized service & repair center for an RMA number prior to returning your equipment.

    ------------
     

Share This Page